Janne – problemet är löst, vi behöver inte FRA!

Som Anna Troberg påpekar – om det var så att Usama Bin-Ladin verkligen fortfarande var vid liv, så lär han ha skrattat ihjäl sig över Björklunds uttalande om att FRA behövs ifall de tappra svenska gossarna fångar honom. Och i så fall behövs ju inte FRA längre…
Läs också Peter Wolodarskis krönika i DN om varför de nya moderaternas SIFO-ideologi inte fungerar. Varför man alltid måste ha en ideologisk grund i politiken.
Moderatledningen har skickat ut ett internt mail där man går till attack mot de egna dissidenterna. Det pinsamma är att mailet innehåller felaktiga påståenden om att FRA inte skulle få kopior på alla mail som går över svensk gräns. Sofia Krigsman(!), sakkunnig på försvarsdepartementet, en av de som författat mailet beskriver det som att ”man kan likna det vid trafikkontroll vid en motorväg. Det är endast bilister som kan utgöra fara för andras säkerhet som kontrolleras, övriga bilister kan åka vidare.” Vilket bevisar att inte ens de skrivit lagen begriper den!
BadlandsHyena kräver, precis som Tolgfors, åtgärder mot Infodemin, det smittsamma spridandet av missförstånd om FRA-lagen.
För övrigt ett litet tips hur man klarar sig undan FRA:s spionmaskin:

DN, DN1, DN2, DN3, SvD, SvD1, SvD2, Expressen, Expressen1, GP DN, DN1, SvD, AB, DN, SvD, SvD.
Läs även andra bloggares åsikter om , _
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s