Gay i gruvan

En ultraortodox (med betoning på ultra och ortodox) medlem av Knesset i Israel, Shlomo Benizri, hävdar att jordbävningar orsakas av homosexualitet, rapporterar Dagen.

Ett kostnadseffektivt sätt att avvärja jordbävningsskador vore att sluta lagstifta på ett sätt som uppmuntrar homosexuella handlingar i Israel, vilket ändå leder till jordbävningar” sa han i sitt anförande.

Israels motsvarighet till RFSL konstaterar att ”å ena sidan sägs det att en religiös parlamentsledamot inte tror att jordbävningar orsakas av Gud, å andra sidan är det smickrande att han tillskriver oss övernaturliga krafter.
Äntligen har vi en förklaring till de jordbävningar som drabbat Kirunagruvan på sistone…
Och menar verkligen Dagen att göra reklam för homosexualitet på det här sättet, genom att sprida åsikten att man blir någon slags stålman eller stålkvinna genom att ägna sig åt sådant. Det kan kanske vara ett tips till Göran Hägglund som nog kommer att behöva alla krafter han kan få för att hålla KD kvar i riksdagen.
PS. Shlomo Benizri, som tidigare varit hälsovårdsminister, vägrar avgå från Knesset, trots att han åtalats för att ha tagit emot miljoner i mutor. Han har också tidigare gjort rasistiska uttalanden och försvarat att judarna dödade Jesus. DS.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s