Vänsterns Klas Lund

Kulturredaktionernas favorit-Petter (Nilsson) har fått utrymme på SvT Opinion, en webbsida finansierad av den TV-licens som staten avtvingar oss alla under hot om fängelse. Petter tar givetvis chansen att angripa liberalismen och demokratin, och försvara användandet av våld mot människor och människors egendom. Argumentationen bygger på samma typ av förvridna logik som utmärker t.ex. Svenska motståndsrörelsens Klas Lund, man tillskriver motståndaren, i bägge fallen det liberala, demokratiska samhället, värderingar som man själv hittat på, för att motivera sina aggressioner. I Petters fall t.ex.

”Stöld är således mer våldsamt än döden genom svält. Strejk är mer våldsamt än invaliditet genom arbetsskada. Att paja en ruta är mer våldsamt än att stödja den etniska resningen på västbanken osv.”

Få liberaler, om ens några, skulle skriva under på ovanstående. Och även om någon person skulle ha dessa åsikter så kan det aldrig motivera att man tar till våld, på samma sätt som det vore fel av mig att spöa upp Petter (eller Klas Lund) pga. han knäppa åsikter. Vänsterfascisten Petter Nilsson, liksom högerfascisten Klas Lund, får gärna ge uttryck för sina pubertetsångest i olika sammanhang, men jag protesterar mot att man använder pengar som staten tvingat av mig till detta. Jag hittade Petters utbrott via Federley.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s